Calendar

set.
12
dc.
2018
Serveis i beneficis AFA @ AFA Escola Les Acàcies
set. 12 2018 @ 9:00 – jul. 4 2019 @ 16:30

Preneu nota dels beneficis de ser socis de l’Afa Les Acàcies!!

Us adjuntem un link on trobareu tota la info i us enllaçaran amb els formularis pertinents:

Link als Serveis i preus AFA

des.
15
ds.
2018
Posa’t la gorra 2018 @ Parc de la Ciutadella
des. 15 @ 10:00 – 18:00

El “Posa’t la Gorra!” estrena nova gorra i dona el tret de sortida a la 18a edició a Barcelona!!!
Una campanya que arrenca amb força i ganes, doncs sabem que es esperada per tothom! Una campanya de sensibilització que vol donar a conèixer el càncer infantil i a la vegada recaptar fons per tirar endavant tots els nostres projectes.
En aquesta ocasió ha estat la dissenyadora de moda Agatha Ruíz de la Prada, qui ens ha regalat una gorra agosarada, molt diferent, trencadora i plena de força i vivacitat.

Els beneficis íntegres de les gorres es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i també mantenint La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Des de l’AFANOC iniciem la campanya “Posa’t la Gorra!” i enguany celebrem la 18a edició!
L’Associació de Nens amb Càncer AFANOC, creada per un grup de pares i mares el 1987, porta a terme programes d’atenció social, de suport emocional i atenció psicològica, programes de voluntariat, d’activitats d’oci i lleure als hospitals, de sortides familiars, colònies d’estiu i gestiona la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a totes les famílies que s’han de desplaçar de les seves poblacions d’origen per venir als hospitals de referència de Barcelona per rebre tractament.
Aquesta campanya té l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil i aconseguir els fons necessaris per poder continuar tirant endavant tots els nostres projectes i serveis a les famílies.
Aquest any, ha estat Ágata Ruiz de la Prada que s’hi ha volgut sumar creant un disseny alegre de la gorra de la campanya, que té un cost de 7 euros.
La festa final de la campanya es celebrarà el dissabte 15 de Desembre al Parc de la Ciutadella, el qual estarà ple d’activitats i actuacions.
Per a les famílies que vulguin aquell dia accedir al Zoo, la gorra seguirà donant l’accés i els descomptes en l’entrada.

 

des.
21
dv.
2018
Festa Nadal socis AFA @ AFA Escola Les Acàcies
des. 21 @ 15:30 – 16:30

Famílies!!!

Ja s’acosten les Festes de Nadal i, des de la Comissió de Festes de l’AFA Escola Les Acàcies us informem que hem organitzat una activitat per a l’ALUMNAT DE FAMÍLIES SÒCIES, per al proper dia  21 de desembre. Aquesta activitat serà des de les 15:30 a les 16:30 hores, tot recordant que l’horari lectiu del dia 21 a l’Escola és només de matí.

Tindrem ACTUACIONS per a tota la canalla i com no podia ser menys, amb TALLERS NADALENCS!

És important que, per una banda, ens confirmeu els nens i les nenes que, un cop acabat el menjador (si es queden) o bé vinguin de casa, assistiran a aquesta Espectacular i Divertida FESTA DE NADAL, per tal de poder fer les previsions.

En aquest cas us demanem que ompliu la BUTLLETA adjunta i la retorneu a l’agenda escolar com a molt tard el divendres 14.

Descarregar autorització festa NADAL 2018

També és molt i molt important que totes aquelles famílies que vulguin participar com a voluntàries, també ens ho feu saber, ja que sense la vostra ajuda aquestes iniciatives no es poden dur a terme i, en unes dates tan dolces, ens calen mans per aconseguir que els nostres fills i filles marxin de vacances amb un somriure i un gran record del primer trimestre a l’Escola. Envieu un email com a VOLUNTARIAT Festa Nadal a: festes.acacies@gmail.com

Ah, també us informem que rera la festa farem entrega de les criatures al lloc del pati on són amb el professorat habitual. A excepció dels menuts i menudes de P3, què seran a peu de les escales d’infantil. Tanmateix, l’alumnat d’extraescolars, serà lliurat al monitoratge de les activitats.

Molta festa i un bon somriure!!

Comissió de Festes_ AFA Escola Les Acàcies