Calendar

set.
12
dc.
2018
Serveis i beneficis AFA @ AFA Escola Les Acàcies
set. 12 2018 @ 9:00 – jul. 4 2019 @ 16:30

Preneu nota dels beneficis de ser socis de l’Afa Les Acàcies!!

Us adjuntem un link on trobareu tota la info i us enllaçaran amb els formularis pertinents:

Link als Serveis i preus AFA

des.
21
dv.
2018
Festa Nadal socis AFA @ AFA Escola Les Acàcies
des. 21 @ 15:30 – 16:30

Famílies!!!

Ja s’acosten les Festes de Nadal i, des de la Comissió de Festes de l’AFA Escola Les Acàcies us informem que hem organitzat una activitat per a l’ALUMNAT DE FAMÍLIES SÒCIES, per al proper dia  21 de desembre. Aquesta activitat serà des de les 15:30 a les 16:30 hores, tot recordant que l’horari lectiu del dia 21 a l’Escola és només de matí.

Tindrem ACTUACIONS per a tota la canalla i com no podia ser menys, amb TALLERS NADALENCS!

És important que, per una banda, ens confirmeu els nens i les nenes que, un cop acabat el menjador (si es queden) o bé vinguin de casa, assistiran a aquesta Espectacular i Divertida FESTA DE NADAL, per tal de poder fer les previsions.

En aquest cas us demanem que ompliu la BUTLLETA adjunta i la retorneu a l’agenda escolar com a molt tard el divendres 14.

Descarregar autorització festa NADAL 2018

També és molt i molt important que totes aquelles famílies que vulguin participar com a voluntàries, també ens ho feu saber, ja que sense la vostra ajuda aquestes iniciatives no es poden dur a terme i, en unes dates tan dolces, ens calen mans per aconseguir que els nostres fills i filles marxin de vacances amb un somriure i un gran record del primer trimestre a l’Escola. Envieu un email com a VOLUNTARIAT Festa Nadal a: festes.acacies@gmail.com

Ah, també us informem que rera la festa farem entrega de les criatures al lloc del pati on són amb el professorat habitual. A excepció dels menuts i menudes de P3, què seran a peu de les escales d’infantil. Tanmateix, l’alumnat d’extraescolars, serà lliurat al monitoratge de les activitats.

Molta festa i un bon somriure!!

Comissió de Festes_ AFA Escola Les Acàcies